Építőtábor április 24-27.

BALATONFENYVES EÖTVÖS TÁBOR
Hagyományos tavaszi nagytakarítást végeztünk az Eötvös Táborban, hogy nyáron szép, tiszta, rendes táborba jöhessenek az Eötvös tanulmányi táborai, a VPG tanulmányi-, sport- és nulltábora. (Sajnos az Eötvös már csak tanulmányi táborával jön ide.)
GH-sok fájának üdvözlése


A VéBé tanár úr vezette lelkes csapatot 9.A-sok, 10.A-sok, 10.B-sek alkották kiegészülve négy öregdiákkal.
Nagyon sokat dolgoztak diákjaink: berakták a stég vasszerkezetét (sajnos a pallók nem készületek el időre), takarítottak a festés után az ebédlőben, a konyhában és a szobákban, rendbe rakták a csónakházat, a homokozót, és az „Akropoliszt”, gyomláltak, kukákat mostak, szúnyoghálókat sikáltak, kipucolták az ereszeket és a vízelvezető árkokat, bokrot nyestek, virágot ültettek. Mindemellett fociztak, kártyáztak, pingpongoztak, kacarásztak.
A jó hangulathoz a konyha is hozzájárult, mert bőséges és finom reggelivel, ebéddel, vacsorával pótolták a munkában megfáradt ifjúság energiáját. És esténként az elmaradhatatlan zsíros kenyér és tea party emelte az est hangulatát.
Úgy tűnik, érik a következő géhás (GH és KT) nemzedék, és újabb diákjaink ismerték meg az iskolánk által 56 éve alapított balatonfenyvesi táborhelyet.
A nyári munkára VéBé tanárúrnál már lehet jelentkezni!