Ideiglenes felvételi listák

Kedves Felvételizők, tisztelt Szülők!

Az alábbiakban közölt listák ideiglenes listák! Egy adott tagozaton minden olyan jelentkezőt rangsorolnunk kell, aki azt a tagozatot megjelölte, és a felvételi eljárás minden részén (írásbeli, szóbeli és kizárólag a 0007 vagy 0008 tagozaton nyelvi meghallgatás) eredményesen vett rész. Emellett közölnünk kell azoknak az eredményét is, akiknek ez nem sikerült, az ő felvételi jelentkezésüket értelemszerűen elutasítottuk.

Ennek következtében – nagy örömünkre – több olyan felvételiző is van, aki több tagozatunkra is jelentkezett és nagyon szép eredményt produkált, tehát több listán is előkelő helyen áll. Természetesen ők is csak egy tagozatra nyernek felvételt (arra, amelyet elsőként választottak), így azok, akik a többi listán mögöttük állnak, ilyenkor egyet előre lépnek. Az eddigi tapasztalatok alapján tudjuk azt is, hogy – nagy-nagy sajnálatunkra – vannak olyan felvételizők is, akik nem a mi iskolánkat választják elsőként. Természetesen ebben az esetben is előre lépnek a listán mögöttük szereplők.

Éppen ezért szeretnénk még egyszer felhívni a figyelmet arra, hogy csak azért, mert valaki az ideiglenes felvételi listán nincs a biztosan bekerülők között, nem érdemes az iskolák (tagozatok) sorrendjét megváltoztatni. Változtatni csak akkor van értelme, ha a jelentkezési lap leadása óta megváltozott az elképzelésük, hogy melyik iskola melyik tagozata lenne Önöknek a legjobb.

Kérjük azokat, akik benyújtották hozzánk új tanulmányi terület felvételi kérelmet, és erre engedélyt kaptak, hogy ne felejtsék el ezeket a tanulmányi területeket ténylegesen felvenni!

Tájékoztatásul közöljük, hogy azokat a tanulókat, akik a nyelvi előkészítős (007 vagy 008 kódú) osztálytípusba jelentkeztek, de a nyelvi meghallgatáson nem érték el a megfelelő szintet, nem rangsoroltuk az adott osztálytípusban, az ő nevük mellett az „Elutasítva” szó olvasható.

Felhívjuk figyelmüket, hogy azok, akik a jelentkezéskor jeligét is megadtak, a jeligével szerepelnek a listákon!

Kérjük a Tisztelt Szülőket, hogy esetleges kérdéseiket, észrevételeiket elsősorban elektronikusan tegyék fel az ig@e5vos.hu e-mail címen. Amennyiben valaki mindenképpen szóban szeretne érdeklődni, azt telefonon teheti meg 10-15 óráig. (+36 (1) 327-72-91 /132-es mellék).

Hat évfolyamos osztályok:

Ideiglenes rangsor (német nyelv) 0005-ös kód

Ideiglenes rangsor (angol nyelv) 0006-os kód

Öt évfolyamos osztály

Ideiglenes rangsor haladó angol, kezdő német nyelvi osztály 0007-es kód

Ideiglenes rangsor haladó német, kezdő angol nyelvi osztály 0008-as kód

Négy évfolyamos osztályok

Ideiglenes rangsor emelt matematika-nyelv osztály 0001-es kód

Ideiglenes rangsor emelt természettudomány-nyelv osztály 0002-es kód

Ideiglenes rangsor emelt humán-nyelv osztály 0003-as kód