Pályaprogram 2015

PályaProgram 2015

Az április 1-i témanapon 10.-es tanítványainknak pályaorientációs foglalkozásokat tartunk.

A különböző szakmák megismerésére által a fakultáció kiválasztását, közvetve a későbbi sikeres pályaválasztást szeretnénk segíteni.

Április 1.szerda délelőtt  – mint minden témanapon – kötelező megjelennetek, de a két turnusban meghirdetett rendezvények közül szabadon választhattok (bizonyos létszámhatárig).

Vendégeink, a szakemberek jóvoltából igen színes, értékes lehetőségekkel találkozhattok.

Előrebocsátjuk, minden tizedikes /kb.180 diák/ igényeit nem tudjuk kielégíteni,viszont valamennyi beszélgetésen, előadáson hallhattok más szakmák megismerése során szintén alkalmazható,fontos szempontokat, melyeket esetleg szüleitekkel együtt is érdemes átgondolni.

A táblázatban a két turnusban a felajánlott témákat, a kezdés időpontját és a rendezvények helyét tartalmazza. /Az összefoglalóban vendégeink által jóváhagyott és engedélyezett adatok, információk szerepelnek./

A két nap előadásait itt találod: pp2015program. A két előadássorozatra az online felületen kérjük a regisztrációt, melynek kezdetéről, lebonyolításáról az osztályfőnöködtől kapsz tájékoztatást.

Fontos tudnivalók!

  • Az egyes előadásokra maximum 18 fő tud regisztrálni, ezért fontos, hogy időben jelentkezzetek!
  • Nem biztos, hogy az általatok kiválasztott szakma megismerésére bejuttok, akkor a még üres helyek egyikére kell feliratkoznotok. /A pályák megismeréséhez minden beszélgetésen kaptok általános szempontokat./
  • Csak azon az előadáson legyetek szívesek megjelenni, ahová sikeresen regisztráltatok!
  • Az egyes rendezvények változó időben fejeződhetnek be, ezért arra kérünk mindenkit, a két előadás közötti szünetben szíveskedjetek az épületben maradni és kérjük, gondoljatok a többi évfolyam zavartalan munkájának támogatására /pl. végzősök próbaérettségit írnak/!
  • Kérjük, hozzatok magatokkal íróeszközt!

A találkozókon vendégeink készségesen várják a kérdéseiteket. Köszönjük, hogy érdeklődéseteket ezen a módon is kifejezitek.

Reméljük, hogy a lelkes szakemberek együttműködése segítségével új, hiteles, gyakorlati, egyben a döntéseteket segítő információkat és szempontokat kaptok.

Tartalmas, érdekes, értékes napot kívánunk!

Budapest, 2015.március 23.