Tantábor 2.

aaa

Ahogy visszagondolok a tantáborra sok minden jut eszembe. Először is Herber Tanár Úr fantasztikus töri órái. tanultunk a kora újkori bűnökről, életről, halálról, szerelemről, házasságról, egyszóval az életről.
Emlékezetesek maradnak a közös esti játékok: a táborfoglaló és a tanárok történetei, amikor pont sosem sikerült kitalálni, hogy melyik az igaz.
Élveztük a balatoni fürdéseket, amikor a vízibiciklink csak jobbra tudott kanyarodni és állandóan a nádasban kötöttünk ki. A kenus borulások, labdázások és az éjszakai fürdés is szép emlékek maradnak.
Sokat bang-eztünk, kártyáztunk és ami a legfontosabb: megismertük egymást és barátok lettünk.

Olyan témákkal foglalkozhattunk, amik nem férnek bele a tananyagba, például azzal, hogy a nők szerepe hogy változott a történelem folyamán. Kedves emlék marad, hogy szabadidőben vízibiciklivel bementünk és mindenki ott volt.
Élveztem a közös kosarazást, pingpongozást, focizást. Jó volt az éjszakai fürdés, meg amikor a porolóruhába öltöztettük a gyerekeket és a végén már teljesen szétszakadtak a ruhák. A reggeli bundáskenyér pedig csodás indítást adott minden napnak, a jutalomcsokit pedig be kéne vezetni az oktatási rendszerbe.
Czumbel Fanni