“Én” című kiállítás megnyitójáról

cipőgyűjtésről és jótékonysági futásról

kepkivagas

 

Július 1-én volt az “ÉN” című utazótárlatunk megnyitója a Deák17 Galériában.
A KórházSuli program keretében szerveztük meg azt a kiállítást, amelyen festmények, rajzok, térplasztikák, fotók és írások voltak láthatók. Az alkotók az ország hat különböző kórházában gyógyuló gyermekek, a BAGázs foglalkozásain résztvevő gyerekek és iskolánk diákjai voltak. Katalógusunk lapozgatható verziója itt tekinthető meg:

 

 

 


image001

A kiállíátsunk velünk készített interjú pedig a Kossuth Rádió “Vendég a háznál” című műsor szeptember 19-i adásában volt hallható.
A kiállítás tervezője, megszervezője és lebonyolítója és szakmai lelke Boldizsár Gergely tanár úr volt. Hatalmas köszönet érte, mint az összes alkotó és segítő diáknak is!

Cipők és tanszerek a bevásárlókocsikban

Tíz hatalmas zsáknyi cipőt és tanszert gyűjtöttünk rászoruló gyerekeknek egy hét leforgása alatt, melyeket a Polgár Alapítvány juttatott el szegény családokhoz. Köszönöm mindenkinek a segítségét diákoknak, szülőknek és kollégáknak, valamint a 8.b-nek, akik segítettek az adományok elpakolásában és a gyűjtés lebonyolításában!

image002

 

 

 

Futottunk a KórházSuliért

Október 8-án jótékonysági futást szerveztünk a KórházSuliért. 102 résztvevőből 63-an futottunk az Eötvösből. A SPAR Budapest Maraton 3-szor 2 km-es váltóját futottuk le. Hatalmas köszönet minden csapatunknak, akiknek az adatlapjait ITT találjátok meg:
Külön köszönet Tompa Blankának a KórházSulis pólók megtervezéséért és Tóth Borinak a nevezések megszervezéséért és Judy Zhangnak és Sorosi Eszternek a fotózásért!

image004