Ebédbefizetés – szeptember

Az ebédbefizetésszeptember hónapra 2014. augusztus 25-én, hétfőn 7.00-13.00 óráig, 26-án, kedden 10.00-17.00 óráig lesz az iskola pénztárában. A pótbefizetés augusztus 28-án, csütörtökön 8.00-12.00 óráig lehetséges!


Az étkezés napi térítési díja diákoknak 351 Ft. A térítési napok száma szeptember hónapban: 22 nap.

Sajnálatos módon a 2014. szeptember havi ebédet nem lehet átutalással fizetni a nyilatkozatok begyűjtése miatt, ezért csak személyesen intézhető a befizetés.

Kérjük, hogy a csatolt nyilatkozatot, amennyiben korábban ezt még nem tették meg, szíveskedjenek kitölteni és az első befizetés alkalmával magukkal hozni (etkezesi_kedvezmeny_nyilatkozat-1). A nyilatkozatot akkor is ki kell tölteni, ha a gyermek semmilyen kedvezményben nem részesül! Ekkor az első két bekezdés töltendő ki, a többit kérjük üresen hagyni. Aki kedvezményben részesül, az legyen kedves csatolni a nyilatkozathoz a szükséges igazolást, e nélkül ugyanis a kedvezmény nem érvényesíthető! Az
ezzel kapcsolatos tudnivalókat itt megtalálják! (Tájékoztató a kedvezmények igénybevételéről)

Szülő vagy gondviselő aláírása alatt szíveskedjenek e-mail elérhetőségüket is megadni, az ebéddel kapcsolatos problémák gyors megoldása érdekében.

Ha az ebédbefizetéssel kapcsolatban bármilyen kérdésük merülne fel, az alábbi e-mail címre írhatnak: ebed@fazekas.hu.