Négy- és ötévfolyamos szóbeli – 2015. február

Kedves Nyolcadikos Felvételiző!

Iskolánkba összesen 845 nyolcadikos jelentkezési lap érkezett . A szóbeli meghallgatásra a 01 (C osztály) tagozaton azokat tudjuk behívni, akiknek az írásbeliken elért pontszáma (max.100 pont) és az általános iskolából hozott osztályzataiból kapott pontszáma (max.50 pont) együttesen eléri vagy meghaladja a 135 pontot. Ugyanez a ponthatár a 02 (D osztály) tagozaton 132 pont, a 03 (F osztály) tagozaton 131 pont, a 07 (Ny osztály haladó angol) tagozaton 132 pont, a 08 (Ny osztály haladó német) tagozaton 128 pont.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az egyes tagozatok írásbeli pontszámait eltérően számoljuk (lásd tájékoztató)!

Azon felvételizők számára, akik a 07 vagy 08 tagozatot első helyen jelölték meg, a nyelvi meghallgatás a vizsgabizottságban lesz. Azok számára, akik ezt a két tagozatot nem az első helyen jelölték meg, a nyelvi meghallgatás a szóbeli vizsga után egy másik teremben lesz. Ide diákjaink kalauzolják majd őket. A táblázatban ez utóbbiakat tüntettük föl.

A behívott tanulók szóbeli vizsgájának időpontját, helyszínét, a szóbelire kapott tárgyat és az esetleges nyelvi meghallgatást a mellékelt táblázat tartalmazza.

Moss László