1% az Eötvösnek

Kedves Eötvös Közösség,
Kedves Támogatóink!

Örömünkre szolgál tájékoztatni Önöket, hogy az Eötvös József Alapítvány az adó 1%-ból befolyt adományok számottevő növekedésének köszönhetően, 2023. évben – az előző évit 30%-kal meghaladó mértékben, – 11.117.710 Ft-tal tudott hozzájárulni az iskolai pályázati célok megvalósulásához.

1. Egyéni szociális pályázatokra összesen 3.464.480 Ft (pl. nemzetközi nyelvvizsgák, osztálykirándulások, nyelvkönyvek, csereutak, 12. évfolyamos kiadások) támogatást nyújtottunk.

2. Osztályprogramok megvalósításához 2.802.990 Ft-tal (pl. színházjegyek, múzeumpedagógiai foglalkozások, osztálykirándulás, kulturális rendezvények, végzős osztályok kiadásai) járultunk hozzá.

3. Iskolai programokra 4.850.240 Ft-ot (pl. pályaorientációs előadások, társasjátékok, Mikulás, szakköri nyersanyagok, könyvtári előfizetések, versenykiírások, szalagok a Szalagavatóra, ballagási tarisznyák, táborok) fordítottunk.

Hálás köszönetünk eddigi támogatásukért!

A megemelkedett belépők és árak miatt nincs az az összeg, amit ne tudnánk a diákok eötvösös életének anyagi segítségére fordítani, de csak addig tudunk “nyújtózkodni”, amíg a befizetések “érnek”.

Ezért kérnénk Önöket, hogy adójuk 1%-a utalásánál továbbra is gondoljanak ránk, ezt mi, a pályázatok alapján, a diákokra, a közösségekre, kulturális programokra és eszközbeszerzésekre fordítjuk.

Az Eötvös József Alapítvány (kiemelt közhasznú alapítvány) adószáma:

 

19623300-1-41

 

Az Eötvös József Alapítvány az iskola diákközösségéért dolgozik, információkat az alapítványról az iskola honlapján találnak, a jobb oldali sávban, külön linkkel.

https://www.ejg.hu/tamogatasi-lehetosegek/eotvos-jozsef-alapitvany/

Köszönjük, ha idén is gondol ránk adója 1%-nak felajánlásával:

Papír alapon benyújtható rendelkező nyilatkozat ITT érhető el.

Eötvös József Alapítvány