TársasTár a könyvtárban


Idén iskolánkban megnyitottuk a TársasTárat, ahonnan minden diák és tanár egyaránt kölcsönözhet társasokat, ingyen, akárcsak könyveket a könyvtárból. A TársasTár az iskolánk könyvtárában kapott helyet, indulásként közel 50 darabos játék-készletével. A társasokat az iskolánk könyvtárának katalógusában is lehet keresni (pl a “társasjáték” címszóra minden találat megjelenik).

Büszkék vagyunk arra, hogy képviselhetjük az iskolánkat társasjáték fronton, hiszen szerintünk mindenkinek nagyon fontos társasoznia. Ez korunk talán legjobb offline kikapcsolódási módja, ami nem csak a társas kapcsolatokat fejleszti, hanem még az elménket is megdolgoztatja.

A TársasTár idén január 3-án nyitott meg hivatalosan. Mostantól ki tudjátok kölcsönözni a kedvenc játékaitokat akármikor, amikor kedvetek tartja. Január 8-án megrendezésre került az első TársasDélután, több, mint 30-an fordultak meg nálunk, diákok és tanárok egyaránt.

Ez a projekt egy diákkezdeményezésből nőtte ki magát, ami az iskolánk alapítványa nélkül nem jöhetett volna létre, és a könyvtárosaink nélkül nem tudna működni.

A TársasTárról bővebben olvashatsz az oldalunkon, vagy e5vos.hu-s e-mail címmel beléphetsz a Classroom csoportunkba.