Tankönyvosztási információk

Tisztelt Szülők!
A tankönyveket 2015. augusztus 27-én, csütörtökön, augusztus 28-án, pénteken és
augusztus 31-én, hétfőn osztjuk a mellékelt táblázat beosztása szerint. Időpontok ITT!
Aki esetleg az osztálya kiírt időpontjától eltérő időben venné át a tankönyveit, az ezt lehetőleg augusztus 31-én, hétfőn 14.00 és 18.00 óra között tegye meg.

Az ingyenes tankönyvre jogosultakat kérjük, hogy az első emeleti könyvtárba, míg a fizetős diákjaink a földszinti földrajz terembe menjenek a könyveikért.

A Könyvtárellátó (KELLO) tájékoztatása szerint:

„ A tankönyveket a diákok részére a névre szóló számlalevélen szereplő lista alapján kell átadni. Az Átadás – Átvételi jegyzőkönyvből tanulónként 2-2 példányt az átvevővel (szülővel/tanulóval) kitöltetni, aláíratni […]. A jegyzőkönyvből egy példány az átvevőnél (tanulónál/szülőnél) marad […].

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a tankönyv végső megrendelője a tanuló, így az átvételre is a tanuló és/vagy törvényes képviselője jogosult.”

Ennek értelmében a tankönyvek átvételét aláírással kell igazolni. A könyveket az adott diák, vagy az ő megbízottja is átveheti. A tankönyvekkel együtt a díjbekérőt is átadjuk. Ennek befizetési határideje: 2015. szeptember 15.

A különböző beiskolázási utalványok elfogadásának helyszíneiről és lehetőségeiről információkat az alábbi internetes címekre kattintva találhatnak:

http://webshop.kello.hu/utalvanyok-elfogadasa

vagy

http://kello.hu/diakokesszulok

(itt a bankszámlaszámot is megtalálhatják a szülők, de a számlán és a csekken is rajta lesz)
Átutaláskor írják be a megjegyzésbe a gyerek nevét, oktatási azonosítóját és a számlaszámát is!
Átutaláskor és a csekken is csak a teljes összeget tudják a szülők befizetni! Kevesebb összeget csak a Kellopontokon tudnak fizetni, azaz Budapesten az V. ker. Honvéd u. 5. Kódex Könyváruház ügyfélszolgálatán!

Nyitva tartás megváltozott: H-P 10-18 óra között, szombaton nincs nyitva!