Tájékoztató az írásbeli felvételi dolgozatok megtekintéséről

Kedves Felvételizők, Tisztelt Szülők!

A vírushelyzet miatt nagyon szeretnénk minimálisra csökkenteni a személyes kontaktusok számát, ugyanakkor minden lehetőséget meg szeretnénk adni Önöknek ahhoz, hogy a dolgozatokat megfelelő módon megtekintsék, esetleges észrevételeiket megnyugtatóan megtehessék.

Ennek érdekében valamennyi dolgozatot beszkenneljük, és eljuttatjuk Önökhöz az írásbeli jelentkezéskor megadott e-mail címre. Szintén beszkenneljük és elküldjük az értékelő lapokat is. Mindezt folyamatosan végezzük, és azt reméljük, hogy legkésőbb pénteken 16 óráig mindenkihez eljuttatjuk e-mailben a dolgozatokat és az értékelő lapot, aki megadott e-mail címet.

Önök megtehetik, hogy az esetleges reklamációt e-mail-ben írják meg nekünk a javitas@e5vos.hu címre. Minden megkeresésre válaszolni fogunk, elbírálva a reklamációt, legkésőbb február 1. 17.00 óráig. Nyugodtan küldhetik a reklamációkat a hét végén is.

Természetesen aki szeretné személyesen megtekinteni a dolgozatokat, akár azért mert a személyes kommunikációban hisz, akár azért mert nem adott meg nekünk e-mail címet, megteheti. A személyes megtekintés február 1-én 9-17 óráig lesz a gimnáziumban. Kérjük, hogy készüljenek arra, hogy előfordulhat, sokáig kell várakozni, hiszen a vírusvédelmi szabályokat be kell tartanunk. A portán hőmérséklet mérés van, az épületben mindenkinek maszkot kell viselni, kérjük hogy használják a kézfertőtlenítőt és tartsák a megfelelő távolságot! A személyes megtekintés két teremben lesz, a beosztást kitesszük a portára. Kérjük, hogy aki a személyes megtekintést választja, ezt jelezze a megtekint@e5vos.hu e-mail címen!

Jó egészséget kívánunk!