Nagypályás Floorball fiú V-VI. korcsoport

Országos Elődöntő, Érd (április 5.)
Hosszas huzavona után, február helyett áprilisban került megrendezésre a floorballosok nagypályás találkozója. Bennünket ez az időpont azért érintett érzékenyen, mert több végzős játékosunk próbaérettségit írt. A kapus szintén iskolai programon vett részt, így oda csak egy önkéntes mezőnyjátékost tudtunk állítani. Ennek megfelelően egy igazán fiatal csapattal képviseltettük magunkat. Nem volt lehetőség meccsek közben sem pihenni, hiszen mindössze egy cserejátékossal érkeztünk.
A fiúk az első meccsen kiváló játékkal várakozás felett teljesítettek, hiszen többen is először játszottak együtt egy csapatban. Sajnos kimaradt egy büntető, de így is az elért döntetlen nagy örömünkre szolgált. A következő mérkőzés nagyobb küzdelmet hozott, ráadásul a szerencse sem a mi oldalunkon állt. Egy balul sikerült kapuskidobás és egy kiállítás megpecsételte a sorsunkat. Nem játszhattunk a továbbjutásért, de az 5. helyért vívott meccset ismét jó játékkal sikerült megnyerni.
A Floorball Országos Elődöntőn V-VI. korcsoportban 5. helyezést elért csapat tagjai:
Mozolai Brunó (9.c), Zentai Bálint (9.e), Szóga Zsigmond (9.a), Fehér Botond, Kende Márton, Zimányi Adrián (10.e), Veress Marcell (12.e).
Gratulálunk!