Kristálytiszta Elektronika eszköz- és alkatrészcsomag az MVM jóvoltából

A budapesti Eötvös József Gimnázium 4 darab Kristálytiszta Elektronika eszköz- és alkatrészcsomagot vehetett át az MVM jóvoltából.


A Kristálytiszta Elektronika gyakorlatorientált tananyag elektronikai és programozási alapismeretek elsajátítását teszi lehetővé középiskolások számára. A 440 oldalas tananyaghoz összeállításra került egy eszköz- és alkatrészcsomag (labortáp, multiméter, programozó, egyedi programozó adapter, különféle elektronikai alkatrészek), amellyel a tananyagban bemutatott mintapéldák is könnyen megvalósíthatók, ezzel is segítve a témakörök megértését.

Az összes tananyagrész ingyenesen letölthető magyar és angol nyelven bejelentkezés után a http://kristalytisztaelektronika.hu/ oldalról, illetve javasoljuk a https://www.facebook.com/kristalytisztaelektronika Facebook-oldal követését, ahol izgalmas elektronikai tartalmakat osztanak meg a tananyag írói, akik mindannyian az iparban dolgozó tapasztalt mérnökök, és szívükön viselik a diákok elektronikai területhez kapcsolódó fejlődését.

A teljes eszköz- és alkatrészcsomagok tartalmazzák az összes olyan laboratóriumi felszerelést, illetve az összes olyan alkatrészt, melyeket a Kristálytiszta Elektronika tananyag is használ a fejezetei során.