Kosár eredmény, változás a programban

Szerda délután leány csapatunk lejátszotta első bajnoki mérkőzését. Ahogy az várható volt, sajnos vereséget szenvedtünk a több korosztályos válogatott (!) és két Európa-bajnok (!) játékossal rendelkező Veres Pálné Gimnáziumtól. Azonban ez nem nagy gond, hiszen a továbbjutáshoz a csoport első két helyét kell megszerezni, tehát elég a csoport másik két, már “hozzánk hasonló szintű” tagját legyőzni.

A végeredmény tehát:
Eötvös József Gimnázium-VPG 16:56
EGY KIS VÁLTOZÁS VAN A JÖVŐ HETI PROGRAMBAN, JÖVŐ KEDDEN (OKT. 13.) KETTŐS MECCSEL JELENTKEZÜNK az Eötvös Tornaterméből, tehát a fiú és lány csapatunk egymás után játszik. A FIÚK A KÖLCSEY GIMNÁZIUMMAL JÁTSSZÁK ELSŐ BAJNOKI MÉRKŐZÉSÜKET 14:30-TÓL, ők várhatóan hozzánk képest nem képviselnek túl nagy játékerőt, így reméljük senkinek nem kell izgulni a végeredmény miatt. A LÁNYOK PEDIG A SZENT IMRE GIMNÁZIUMMAL JÁTSZANAK 15:30-TÓL, ahol számukra már elengedhetetlen a győzelem a továbblépéshez.
Ma, a sima vereség ellenére is remek volt a hangulat, köszönjük mindenkinek a szurkolást, és jövő héten is szeretettel várunk mindenkit!
Hajrá E5vös!!!
Szanthoffer András