Jelentkezés a nyílt napokra

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!

Jelentkezés a hatévfolyamos nyílt napra
és a négy- és ötévfolyamos nyílt napokra

Az alábbi file-okban találják a hatodikosoknak szóló nyílt nap (2015. november 19.) és a nyolcadikosoknak szóló nyílt napok (2015. november 23-24.) kínálatát.
Javasoljuk, hogy előzetesen tanulmányozzák a kínálatot, így a jelentkezés is egyszerűbbé válik.

Jelentkezés módja:

2015. november 11-én 8.00-kor nyílik meg mindkét jelentkezési felület honlapunkon, tehát www.ejg.hu címről lesznek elérhetők.

A jelentkezéshez szükségünk van a diák nevére, 11 jegyű oktatási azonosítójára, a szülő nevére és a szülő e-mail címére, amelyre a sikeres jelentkezésről néhány napon belül visszajelzést küldünk. (Eddigi tapasztalataink alapján a yahoo.com visszadobja ezeket az értesítéseket.)

A jelentkezéskor ki kell választani a tanítási órákat és meg kell adni a korábban említett adatokat.
A jelentkezők várhatóan magas száma miatt egy diák a szülővel együtt legfeljebb két tanítási órára jelentkezhet, de javasoljuk, hogy előzetesen több órát is válasszanak, mert tapasztalataink alapján a helyek nagyon gyorsan betelnek, tehát lehetséges, hogy már nem sikerül az első két helyen választott órára jelentkezni!

Kínálatunkban többféle tanítási óra szerepel, alacsonyabb és magasabb évfolyamokon is. Igyekeztünk lehetőséget adni a tagozatoknak megfelelő tanítási órák megtekintésére, de módot akartunk adni arra is, hogy mindkét oktatási formát, valamint olyan csoport óráját is láthassák, amellyel már hosszabb ideje foglalkozunk.

Mint említettük, a meghirdetett lehetőségek gyorsan megtelnek, de a későbbiekben is érdemes ránézni a jelentkezési felületre, mert a lemondások következtében helyek szabadulnak fel!

Megérkezés a nyílt órákra:

Arra kérünk mindenkit, hogy az alább megadott időpontokban érkezzen meg iskolánk dísztermébe (III. emelet, a főlépcső egyenesen odavezet), ahonnan majd diákjaink kísérik el Önöket a foglakozás helyszínére!

2. óra: 8.55

3. óra: 10.00

4. óra: 11.05

5. óra: 12.10

6. óra: 13.15

Minden nyílt napon 14.30-tól tájékoztatót tartunk iskolánk dísztermében, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!