Ebédtájékoztató rendkívüli helyzetre

Tisztelt Szülők!
A rendkívüli helyzetre tekintettel a 2020. március 16-tól az étkezések lemondása külön jelzés nélkül is elfogadásra került, nem hárítjuk át a szülőre a le nem mondás következményeit!

A befizetett 2020. március és április havi térítési díjak – a lemondásoknak megfelelően – jóváírásra kerülnek a következő étkezési hónapban, amit jelen pillanatban nem tudjuk megmondani, mikor lesz.
Amennyiben gyermeke az idei tanévben befejezi a tanulmányait az adott köznevelési intézményben (pl. érettségi miatt), kérheti a befizetett összeg visszafizetését olyan formában, ahogyan a befizetést teljesítette (átutalás vagy készpénz). Átutaláshoz a számlaszámot, számlatulajdonos nevét meg kell adnia, az ebed@fazekas.hu email címre, és még kérem feltüntetni az iskola, és a gyermek nevét is.
A készpénzes visszafizetésre – a járványügyi helyzetre való tekintettel, minimalizálva a személyes kontaktust – várhatóan csak április közepén kerülhet sor.
Erről a későbbiekben újra tájékoztatást fogunk adni.
A március 16-a után meghirdetett készpénzes befizetési időpontok értelemszerűen semmisnek tekintendőek. Kísérjék figyelemmel az ÉSZ GSZ honlapját, ahol igyekszünk aktualizálni a rendelkezésünkre álló információkat.
Megértésüket és együtt működésüket előre is köszönjük
Nagyon jó egészséget kívánunk mindenkinek.

Üdvözlettel:
Vargáné Gabriella
ebédügyintéző
( Fazekas Mihály Gimnázium, Eötvös József Gimnázium, Vörösmarty Mihály) Gimnázium

+3620-5657-579 minden hétköznap 8-16 óráig