Bimun előtt…

Munog
Mindketten tavaly szeptemberben kezdtük MUN-os karrierünket, így ez volt az első külföldi konferenciánk. Blanka gyógyszeripari fejlesztésekkel, Boróka az óceánok biodiverzitásával foglalkozott. A konferenciát megelőző hetekben sokat készültünk mind a MUN Club alkalmakon, mind otthon és már ilyenkor elkezdett összekovácsolódni a delegációnk.
A sok előkészület nem volt hiába, hiszen nagy szükségünk a megszerzett szakmai tudásra. Az egész delegáció nevében mondhatjuk, hogy ügyesebben átlátjuk a komplex problémákat és effektív megoldásokat találunk rájuk. A délelőtti “világmegváltás” után délutánonként számos programon vettünk részt. Jártunk a Porsche múzeumban, Stuttgart belvárosában, mindenki vacsorázott a saját bizottságával és az Official partyra is eljutottunk.
Összességében hatalmas élmény volt ez a hét mindenki számára, szuper volt az iskolánkat nemzetközi körökben képviselni. Hálásak vagyunk az ilyen és ehhez hasonló lehetőségekért, amiket a MUN Club biztosít nekünk és reméljük, hogy a jövőben még sok-sok ilyen konferencián vehetünk részt. Pajor Blanka és Harkai Boróka


Az utazást az Erasmus + program támogatta, köszönjük a lehetőséget!