Tankönyvrendelés 2016-17

Iskolánkban a tankönyvrendelés az idei tanévtől elektronikus formában történik. A Könyvtárellátó, a KELLO oldalán a következő linkre kell kattintani:
szuloifelulet.kello.hu.
Kérjük, hogy a szülői regisztrációjuk után szíveskedjenek a tanulói adatokat szükség esetén módosítani és a gyermekük tankönyvrendelését 2016. április 26-ig (kedd) jóváhagyni.

A tankönyvrendeléshez az iskolának szüksége van az ingyenes tankönyvre jogosult diákok létszámának felmérésére is. Az erre jogosult diákok az iskola honlapjáról letölthető igénylőlapot kitöltve, 2016. április 26-ig (kedd) juttassák vissza a gyerekeken keresztül az iskola titkárságára. Az ingyenességre vonatkozó igazolást legkésőbb a tanévzáróig adják le a titkárságon.
Az előző tanévekhez hasonlóan az ingyenes tankönyvre jogosult diákok az iskola könyvtárából kölcsönözhetik ki a tankönyveiket. Ha az ingyenes tankönyvre jogosult diákok egyes tankönyveiket mégis meg szeretnék vásárolni, ezt az iskolán keresztül nem tudják megtenni, hanem a webshop.kello.hu címen rendelhetik meg a nyár folyamán. Az ingyen tankönyvet kapott diákok könyveiket a könyvtárban tanév végéig adják le.
Igénylőlap tanulói tankonyvtámogatáshoz (word formátumban)