Nyílt napok

Kedves Érdeklődők!

Az iskolánkat belülről is megismerni kívánók számára 2022. november 15-16-17-én és 22‑23‑24-án nyílt napot tartunk. Az első három napra a hatodikosokat és szüleiket várjuk, a második három nap programját a nyolcadikosok számára állítottuk össze, de valamennyi napon sokféle osztályt, tantárgyat és csoportot bemutatunk, hogy minél szélesebb képet kaphassanak a látogatók az oktatás szellemiségéről és színvonaláról.

Mind a hat napon fél 3-tól tájékoztatót tartunk az intézményben folyó munkáról és a felvételiről, erre azokat is szeretettel várjuk, akik valami miatt az óralátogatásokon nem vesznek részt.

A jelentkezési felület a hatodikosok számára november 8-án reggel 9-kor, a nyolcadikosok számára november 14-én reggel 9-kor nyílik meg honlapunkon, a www.ejg.hu címen. (A felület nem fog megegyezni az iskola honlapjának hagyományos képével, és elképzelhető, hogy a nagy adatforgalom miatt a jelentkezési folyamat lassúbb lesz a megszokottnál, kérjük megértésüket.) A jelentkezést lényegesen megkönnyíti és felgyorsítja, ha az alábbi listákból előzetesen kiválasztják azokat az órákat, amelyeket szívesen látogatnának meg. Mivel a tapasztalat szerint a helyek nagyon gyorsan betelnek, célszerű előzetesen több órát is kiválasztani. Sikertelen jelentkezés esetén is érdemes folyamatosan figyelni a felületet, mert visszalépések esetén szabadulnak fel helyek. A jelentkezéshez szükség lesz a diák 11 jegyű (7-tel kezdődő) oktatási azonosítójára. Egy azonosítóval legfeljebb két ember legfeljebb két órán tud részt venni. Az november 15-16-17-i napokra november 11-én 16.00 órakor, a november 22-23-24-i napokra november 18-án 16.00 órakor záródik a jelentkezési felület.

Eötvös Bazár – ismerkedés az iskolával

A hat évfolyamos nyílt napok kínálata

A négy és öt évfolyamos nyílt napok kínálata

Kérjük kedves látogatóinkat, hogy az óra kezdete előtt 30 perccel érkezzenek meg az iskola dísztermébe!