Központi írásbeli felvételi 2024. január 20. 10:00

Tisztelt Szülők, kedves Felvételizők!

Kérjük azokat, akik a központi írásbeli felvételit iskolánkban írják, hogy a kezdő időpont előtt fél órával, azaz legkésőbb 9:30-ig érkezzenek meg az iskolába!

Felvételi terembeosztás ITT!

A vizsga terembeosztását január 19-én 12 órától megtalálhatják iskolánk honlapján, de a vizsga reggelén a kapuba is kifüggesztjük. A terembeosztáson a tanulók neve nem, csak a 11 jegyű oktatási azonosítójuk fog szerepelni.
A kapuban és az épületben iskolánk diákjai és tanárai segítenek majd az eligazodásban, ezért kérjük a szülőket, hogy csak a portáig kísérjék el a gyerekeket! A vizsga alatt a földszinti kémia előadóban váróhelyiséget biztosítunk.

Kérjük, hogy az írásbeli vizsgán minden diáknál legyen azonosításra alkalmas igazolvány (diákigazolvány, vagy személyi igazolvány)!

A használható segédeszközökről a vizsgázónak kell gondoskodnia.

Ha valaki az írásbeli napján beteg, az orvosi igazolással részt vehet a január 30-án 14 órakor kezdődő pótírásbelin.

A kijavított dolgozatok megtekintése és az értékelő lapok átvétele január 26-én 8-16 óráig lehetséges. Kérjük, hogy az írásbeli dolgozatok javításával kapcsolatos észrevételeiket a megtekintés alkalmával jelezzék kollegáinknak.

 Az írásbeli felvételi vizsgáról részletes leírás, illetve további jogorvoslati lehetőségek az Oktatási Hivatal honlapján:

https://www.oktatas.hu/pub_bin/dload/kozoktatas/beiskolazas/tajekoztatok/6._KIFIR_kozponti_irasbeli_vizsga.pdf